Preskočiť na obsah

TJ Slovan Dubovce – ŠFK Štefanov 22.4 ( 1:1 )

Zverejnené 22.4.2023.

Kategória

Foto: Ivan Peťko

Horný rad zľava: Frantisek Matúš, Radovan Drgon, David Sloboda, Sebastian Polak, Timotej Pekar, Michal Gregúrek. Dolný rad zľava: Ondrej Rybnikár, David Kudláč, Fredy Vanek, René Mišík, Richard Titus Balážik.

Ohliadnutie za včerajším domácim zápasom

TJ Slovan Dubovce 1 – 1 ŠFK Štefanov

Zápas mužstiev, ktoré si medzi sebou nič nedarujú a tomu nasvedčovali aj posledné vzájomné stretnutia, ktorých výsledky boli vždy najtesnejšie.

Včerajší zápas bol z oboch strán na vysokej úrovni a na oboch stranách ihriska sa vytvárali šance na skórovanie. Viac si ich vytvorilo domáce mužstvo, avšak svoje príležitosti nevyužili. Pôsobili sme futbalovejšie, hostia naopak hrozili z rýchlych prechodov a otvorenejšej obrany domácich.
Podľa priebehu zápasu sme ho chceli zlomiť na našu stranu a aj v druhom polčase sme sa snažili pokračovať v nastavenej hre. Avšak plán dostal trhlinu v 73. minúte, kedy sme si dali nešťastný vlastný gól. Zvýšená aktivita a chcenie zápas otočiť priniesol svoje ovocie a dokázali sme zo štandardnej situácie vyrovnať. Hoci sme ešte v 90. minúte mali možnosť strhnúť víťazstvo na našu stranu, nepodarilo sa a z nášho prvého domáceho zápasu v nadstavbovej časti o titul sme vydolovali „len“ bod.
Teší nás celkom slušná návšteva zápasu a myslíme si, že obe mužstvá ukázali, že sa oplatí prísť aj na ďalšie zápasy.

Ďakujeme za podporu a vidíme sa už v sobotu 29.4.2023 na ihrisku TJ Družstevník Sobotište o 16:00

zdroj: TJ Slovan Dubovce

https://www.facebook.com/profile.php?id=100091587005371