Preskočiť na obsah

TJ Slovan Dubovce : FK Cerová 6.5.(3:2)

Zverejnené 6.5.2023.

Kategória

Foto: Ivan Peťko

V sobotu sme odohrali ďalší zápas v nadstavbovej časti skupiny o titul s veľmi ťažkým súperom FK Cerová. Zápas bol z oboch strán na vysokej úrovni. Lepšie začali hostia, ktorí využili úvod zápasu a domácich zatlačili a vytvorili si niekoľko sľubných príležitostí a nebezpečných situácii. Po jednej štandardnej situácii sa ujali vedenia. Po inkasovanom góle došlo u domácich k zmenám v rámci rozostavenia, tým sa mužstvo trochu oklepalo z úvodného tlaku hostí a začali si aj oni vytvárať náznaky šancí, ktoré však končili na pozornej obrane alebo brankárovi hostí.
Cez polčasovú prestávku došlo k zmenám v zostave a rozostavení. Domáci od úvodu druhého polčasu nastúpili s úmyslom spraviť niečo s výsledkom, čo sa im aj pomerne rýchlo podarilo, keď sa v šanci presadil kanonier Rado Drgoň a o chvíľu neskôr aj vo forme hrajúci Fredy Vanek. Následne však domáci ubrali nohu z plynu a hra sa prelínala zo strany na stranu, kedy obe mužstvá zahodili niekoľko príležitostí na zmenu stavu. Nakoniec sa podarilo hosťom vyrovnať znovu zo štandardnej situácie, ktoré nebezpečne zahrával ich líder Timo Kralovič. Avšak posledné slovo si zobral opäť Fredy Vanek, ktorý svojím pokusom zo strednej vzdialenosti a za pomoci žrde strhol víťazstvo na stranu domácich. V závere ešte hostia nastrelili žrď, ale domáci napokon výsledok ubránili.
Z oboch strán to bol pre nezaujatého diváka zaujímavý zápas s výbornými výkonmi a množstvom šancí a emócií.

Pomohli ste nám nakloniť misky váh, aj napriek nepriaznivému priebehu, na našu stranu a zápas sme nakoniec zlomili a odniesť si z neho tri body.

Zdroj: TJ Slovan Dubovce

https://www.facebook.com/profile.php?id=100091587005371&mibextid=ZbWKwL