Preskočiť na obsah

ŠK Petrova Ves : TJ Slovan Dubovce 8.5. (0:0)

Zverejnené 10.5.2023.

Kategória

Ohliadnutie za dohrávaným zápasom.

Sviatočný pondelok bol využitý na dohratie neodohraného zápasu na ihrisku ŠK Petrova Ves, ktorý bol odložený z dôvodu nespôsobilého terénu.
Zápas nám nevyšiel podľa našich predstáv, ale bod z tohto veľmi náročného zápasu berieme všetkými desiatimi. Sme si vedomí toho, že ŠK Petrova Ves nebude body rozdávať zadarmo a určite bude trápiť každého súpera.
Do zápasu vstúpila lepšie domáca jedenástka ŠK Petrova Ves, ktorá pôsobila celý zápas svižnejšie a živšie. Naša obrana musela byť stále pripravená na nepríjemné lopty za jej chrbát a následné rýchle nábehy krídiel súpera. Z jednej takejto súhry sa zrodila veľká šanca domácich, ktorú však skvelým zákrokom vyriešil náš brankár Timotej Pekar. O chvíľu neskôr domácim vyšiel ďalší rýchly prechod do útoku, ktorý však zle vyriešil ich kanonier. Naše kombinácie viazli na nepresnosti, zlom riešení dobre rozbehnutých situácií a nedôraze v súbojoch. Preto sme si dokázali vytvoriť len jednu dobrú príležitosť, ktorú však obrana domácich zblokovala. Ostatné naše zakončenia boli nedôrazné a hlavne nepresné na to, aby ohrozili domáceho brankára.
V druhom polčase už dochádzala sila aj domácim a boj sa presunul zväčša medzi šestnástky. Ojedinelé centre a situácie vyriešil náš brankár, ktorý uhájil svoju druhú nulu v rade (keď bol členom zostavy).
Ako sme spomenuli vyššie zápas z našej strany nebol odohraný ideálne a sme radi za získaný bod. Určite výkon oboch mužstiev ovplyvnil aj veľmi krátky čas na odpočinok, ale sme si vedomí toho, že sezóna je veľmi dlhá a nie je priestor /hlavne v amatérskom futbale/ na dohrávanie zápasov počas pracovných dní.

Ďakujeme za podporu a budeme sa snažiť naše výkony zlepšiť.

zdroj: TJ Slovan Dubovce

zdroj:

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-senica/s/4252//