Preskočiť na obsah

FK Oreské : TJ Slovan Dubovce 14.5. (1:4)

Zverejnené 14.5.2023.

Kategória

V nedeľnom upršanom počasí sme odohrali veľmi náročný zápas na ihrisku rivala a najbližšieho prenasledovateľa FK Oreské.
K zápasu sme pristúpili zodpovedne aj napriek krásnej životnej udalosti, ktorej viacerí hráči boli súčasťou a o ktorej podáme bližšie hlásenie.
Vzhľadom na to, že sme v týždni mali vložený zápas a viacerí hráči pociťovali únavu, sme zvolili trošku voľnejší harmonogram. Vedeli sme, že nás čaká šesťbodový zápas, keďže išlo o súboj vedúcich mužstiev.
Do zápasu sme vstúpili veľmi aktívne a v 20. minúte sme boli odmenený gólom nášho lídra Frederika Vaneka. Z výsledkom sme sa neuspokojili a v 33. minúte sme pridali druhý gól, ktorý po dlhom čase zaznamenal skúsený ľahkonohý krídelník David „vítr ve vlasech“ Helt. Do polčasu sme mali možnosť ešte gólový rozdiel zvýrazniť, ale stálo nám v ceste brvno. Naopak do polčasu ešte pohrozili domáci, ktorých však vychytal náš Timo Pekar.
Naša obrana pôsobila kompaktne a do vyložených šancí púšťala sporadicky a ako posledná inštancia zasahoval spoľahlivý brankár.
Čo sa nepodarilo do polčasu, nám vyšlo po cca 20 minútach hry v druhom polčase, kedy sa gólovo presadil náš kanonier Radek Drgoň. Po tom prevzali iniciatívu domáci a podarilo sa im skorigovať na 1:3 v 78. minúte. Avšak takmer ihneď po rozohrávke ukončil všetky nádeje na lepší výsledok svojím druhým gólom Rado Drgoň a uzavrel výsledok zápasu na 1:4.

V náročnom počasí na ťažkom teréne sme zaznamenali nesmierne dôležitú výhru. Ešte nás čaká 5 zápasov a v každom ide o všetko.
Ďakujeme za vašu podporu a tešíme sa na vás už v nasledujúcom kole. Bude to boj dokonca.

Slovan do teho!!!

foto zdroj: FK Oreske

zdroj: TJ Slovan Dubovce

https://www.facebook.com/profile.php?id=100091587005371