Preskočiť na obsah

FK Cerová -TJ Slovan Dubovce 11.6. (4:1)

Zverejnené 11.6.2023.

Kategória

V nedeľu sme odohrali predposledný zápas na ihrisku FK Cerová. Súper predviedol veľmi dobrý ofenzívny výkon a poľahky nás zdolal 4:1. Naopak naša hra mala od ideálu veľmi ďaleko, predviedli sme náš najhorší výkon v sezóne, nefungovalo v podstate vôbec nič a výsledok je toho odrazom. Ofenzívny lídri FK Cerová potvrdili svoju kvalitu, na našej strane môžeme hovoriť o sklamaní z výkonov našich lídrov. V zápase sme vyhoreli, ale aj takéto zápasy sú na niečo dobré, ak si z nich zoberieme ponaučenie do nasledujúcich bojov.
K priebehu zápasu je možné len napísať, že domáci sa veľmi ľahko dostávali do gólových situácií. Už v 20. minúte boli dvakrát v úniku a rútili sa na brankára, avšak gólovo sa nepresadili. Zlepšenie nášho výkonu neprišlo ani po nepremenenej penalte domácich. Toto bola však posledná neúspešná výstraha. Z následných situácií po pozičných chybách sa postupne presadili Badáň, ochvíľu na to Kralovič. Polčas skončil 2:0 pre domácich. Cez polčasovú prestávku nepomohol ani zvýšený hlas trénera, naopak hneď u úvode druhého polčasu využili chybu v rozohrávke domáci a zvýšili na 3:0. Po tejto situácii sme sa k slovu dostali konečne aj my a z penalty znížil na 1:3 Rado Drgoň. Následne sme mali pár náznakov zlepšenia, čo však uťali domáci gólom zo štandardnej situácii po našom ľahkovážnom a nedôslednom bránení. Vo zvyšku zápasu sme už nenašli viac síl na zdramatizovanie, domáci si umnou hrou strážili výsledok a ešte vychádzali do nebezpečných výpadov, ktoré však nedokázali využiť.

Ako sme spomenuli vyššie výsledok zodpovedá predvedeným výkonom mužstiev. My sa z toho musíme otrepať čo najskôr, lebo už v sobotu nás čaká posledný zápas sezóny doma na naše hody a rozhodne chceme ukázať lepší výkon. Našim fanúšikom sa za predvedený výkon ospravedlňujeme a budeme sa snažiť napraviť svoju reputáciu.

zdroj: TJ Slovan Dubovce
zdroj: futbalnet